Autor Wątek: Problem z działaniem forum  (Przeczytany 1850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline an-tec

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja +0/-0
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: 1.53 SP2
Problem z działaniem forum
« dnia: Listopad 18, 2019, 12:27:54 »
Mam problem - mogę założyć nowy wątek, ale nie mogę odpowiedzieć w już istniejących. Wygląda jakbym był wylogowany w widoku wątku, gdy próbuje się zalogować cofa mnie do listy wątków, jestem zalogowany - po wejściu w wątek znowu wylogowany. Jeśli się cofnę do listy tematów - znowu jestem zalogowany?

Offline yemet

  • Zaawansowany użytkownik
  • ****
  • Wiadomości: 797
  • Reputacja +35/-1
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: Navireo
Odp: Problem z działaniem forum
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 18, 2019, 12:42:55 »
A próbowałeś spróbować wysłać wiadomość mimo tego komunikatu? Od jakiegoś czasu mnie też często i gęsto niby wylogowuje przy odpisywaniu ale jak wduszę jeszcze raz wyślij wiadomość to mi wysyła. Korzystam z Firefoxa Dev.

Offline foxskav

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 29
  • Reputacja +1/-0
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: 1.44
Odp: Problem z działaniem forum
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 18, 2019, 12:50:05 »
U mnie ten sam problem na Firefoxie. Na chromie jest ok

Offline wiktor

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja +1/-0
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: 1.56 SP2 HF2
Odp: Problem z działaniem forum
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 18, 2019, 21:42:59 »
Tak jak pisałem tutaj -> http://www.forumsubiekta.pl/inne/automatyczne-wylogowanie-po-wejsciu-w-niektore-watki/msg113249/#msg113249

jest problem z przekierowaniami na forum.

Raz serwis podawany jest z domeny:
http://forumsubiekta.pl/
a raz
http://www.forumsubiekta.pl/

dla każdej domeny ustawiane są oddzielne ciasteczka z sesją.

jeśli jesteś zalogowany na www. to bez www cię wyloguje i na odwrót :)
Trzeba ten wątek skierować do kogoś kto zajmuje się tym serwisem od strony tech.

Pzdr

Offline lukasz.bojarski

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja +0/-0
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: Subiekt GT 1.60
Odp: Problem z działaniem forum
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 03, 2020, 01:03:16 »
Również i w tym wątku odświeżam, problem nadal istnieje (2020-02-03, Firefox) i wiele razy zrezygnowałem już z odpowiedzi w różnych wątkach (myślałem, że może jakaś blokada dla świeżych użytkowników), aż w końcu zacząłem drążyć i trafiłem tutaj.

Obejście: kiedy "wylogowuje nas" w konkretnym wątku, a chcemy na niego odpowiedzieć, w pasku adresu wystarczy ręcznie skasować na początku adresu "www." następnie wcisnąć ENTER aby wczytać stronę - i jesteśmy zalogowani, co daje możliwość odpowiedzi.

Pozdrawiam!
Łukasz Bojarski

Forum Użytkownikow Subiekt GT

Odp: Problem z działaniem forum
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 03, 2020, 01:03:16 »