Autor Wątek: Subiekt GT Sfera PHP - pobranie listy dokumentów.  (Przeczytany 236 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gtraders

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja +0/-0
    • Zobacz profil
  • Wersja programu: 1.29
Subiekt GT Sfera PHP - pobranie listy dokumentów.
« dnia: Marzec 26, 2020, 16:01:26 »
Próbuję rozgryźć sferę z wykorzystaniem PHP i mam problem, nie potrafię sobie poradzić i nigdzie nie mogę znaleźć nawet przykładu w jaki sposób mogę pobrać np. listę wszystkich numerów dokumentów FS?

Tworze kolekcję dokumentów przez obiekt SuDokumentyManager i powiedzmy, że atrybut Liczba tego obiektu zwraca mi 1000, czyli jest 1000 dokumentów w kolekcji, ale nie potrafię dojść do tego jak iterować sobie po tych obiektach, żeby z każdego po kolei wyciągnąć numer dokumentu? Mógłby ktoś podpowiedzieć, ewentualnie przykład w jakimś innym języku niż Visual Basic np. C++, C#, Java?

Forum Użytkownikow Subiekt GT

Subiekt GT Sfera PHP - pobranie listy dokumentów.
« dnia: Marzec 26, 2020, 16:01:26 »